Tegelzetbedrijf Hans Dik

  

Samen een hecht team

Even voorstellen: Wij zijn Hans Dik en Jeroen Derksen. Twee echte vaklieden, met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld. Tegelwerk of stucwerk, wat u ook bedenkt: we beheersen het allemaal.

Hechte samenwerking

Samenwerking is het sleutelwoord van ons succes. In de eerste plaats samenwerking met u, onze klant. We gaan met u rond de tafel zitten om uw plannen te bespreken en u te adviseren. In goed overleg is alles mogelijk. Wij werken samen met vaste onderaannemers. Daarmee vormen we een jong en hecht team van allrounders en specialisten met een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit.

Duidelijke offertes

Wij zorgen graag voor goede afspraken. Onze offertes hebben daarom een duidelijke opgave van werkzaamheden en prijzen. We zijn ook altijd bereid de offerte toe te lichten. Daarnaast krijgt u voor we beginnen een helder werkschema met een tijdpad. Zo weet u altijd waar we zitten in het (ver)bouwproces.

Netjes werken

U kunt er van uitgaan dat wij altijd netjes werken en iedere dag een opgeruimde werkplek achterlaten. U kunt zeker zijn van een perfecte afwerking. Mocht u na afloop nog problemen of klachten hebben, dan lossen wij dit voor u op. Is er ondanks alle voorzorg toch schade ontstaan door de bouw of verbouwing? Wij hebben een CAR Verzekering afgesloten. Daarmee zijn eventuele schadekosten voor u prima afgedekt.